Grip op je ICT omgeving

Solved IT helpt organisaties die vooruit willen - en hiervoor een stabiele ICT omgeving nodig hebben die past bij de uitdagingen van de organisatie.

Om ICT goed te organiseren heb je een volledig team van specialisten nodig. Een veelzijdigheid die zelfs voor grotere MKB bedrijven niet te betalen is. Daarom vliegen MKB bedrijven Solved IT in. Alles goed geregeld, voor een schijntje van de reguliere kosten.

Uitgangspunten

Onvergetelijk.

Solved IT klanten verwachten twee dingen – volledig worden ontlast en grip op de ICT omgeving. Daarom organiseert Solved IT het zodanig dat jij als ondernemer beide krijgt. Gewoon, omdat je sommige dingen als ondernemer niet zelf hoeft te doen.

Resultaat.

Liever commitment op het het eindresultaat dan het presteren op basis van uurtje factuurtje. Hierdoor werkt Solved IT efficiënter dan andere ICT dienstverleners. Het resultaat is tastbaarder en beter in verhouding.

Hands-on.

Geen uitgebreide rapportages. Wel een duidelijke uitleg. En zodra je precies weet wat je van Solved IT mag verwachten word er direct gestart met de werkzaamheden.

In het kort

  • Een ICT beleid afgestemd op jouw specifieke situatie;
  • Wendbare werkwijze: snelle besluitvorming, snel live;
  • Altijd bereikbaar voor ondersteuning op afstand;
  • Alles is van jou. Daarmee zit je dus nooit aan Solved IT vast;
  • De beste techniek en software tot je beschikking;
  • Dingen die je zelf wilt doen, kun je ook zelf doen;

Vakmanschap.

Door onze decennia aan ervaring weten wij precies wat jouw bedrijf nodig heeft en installeren wij dat in een mum van tijd. Of dit nu om bepaalde programma’s, apps of andere software gaat. Of misschien hebben jouw apparatuur, desktops of servers wel een boost nodig. Wat de uitdaging ook is, wij pakken hem graag aan. Wij denken met je mee om tot een oplossing te komen die naadloos aansluit bij jouw wensen en jouw bedrijf.

Onze specialisten staan klaar

om met jouw uitdaging aan de slag te gaan.