ICT Beheer

Solved IT neemt het volledige beheer van jouw ICT omgeving uit handen. Daardoor is omkijken naar software en hardware niet meer nodig. En kun je focussen op de dingen die echt belangrijk zijn.

Maak een afspraak

Wat we doen

Werkplekbeheer

De basis van een vitale onderneming is een goede werkplekbeheer: de soft- en hardware die alle werkzaamheden mogelijk maken. Solved IT sluit de juiste apparatuur aan en zorgen voor alles daaromheen zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is. Zo staat jou niks in de weg.

Maak een afspraak

Microsoft365

Heb je behoefte aan een pakket waarmee je flexibel kunt samenwerken? Dan is Microsoft365 de oplossing. Je hebt hiermee altijd toegang tot je mail, documenten, agenda’s en contacten. Kortom, met Microsoft365 werk je een stuk efficiënter. Solved IT partner van Microsoft sinds 2014 en installeert het graag voor je.

Maak een afspraak

Backups

E-mails, documenten, bedrijfskritische applicaties: als het uit de lucht gaat heb je een uitdaging. De back-up dienst van Solved IT biedt uitkomst. Het is een geoptimaliseerd voor het maken van back-ups. Daarbij biedt Solved IT de ruimte om de data op te slaan, beheert de backups en beheerst het volledige back-up proces.

Maak een afspraak

Beheer op afstand

Met de oplossingen van Solved IT heb jij geen interne IT specialist nodig. Je houdt als ondernemer zelf de controle en op de achtergrond krijg je het briljante ICT specialisme van Solved IT erbij. Als er iets aan de hand is kijkt Solved IT op afstand mee en lost het op. Dat is maximale zorgeloosheid!

Maak een afspraak

Software

Kies je voor Solved IT, dan is jouw ICT goed georganiseerd. Een keuze voor SolvedIT dan ook een keuze voor duidelijkheid, zorgeloosheid en nuchterheid. Dat geldt dus ook voor de implementatie- en het onderhoud van software. Solved IT verzorgt het keuzetraject, de installatie, inrichting en het periodiek onderhoud van jouw software. Daar word je blij van!

Maak een afspraak

Hardware

Als je gaat klussen werk je ook niet met kapot gereedschap, toch? Hetzelfde geldt voor hardware. Het is belangrijk om met goed gereedschap te werken om jouw doel zo snel en zo prettig mogelijk te bereiken. Solved IT zorgt daarom dat jij altijd gebruiksklare en geschikte hardware ter beschikking hebt voor jouw bedrijf.

Maak een afspraak

‘’Onze filosofie? Klanten het gemak bieden dat zij nodig hebben, zonder omkijken te hebben naar de achterliggende technologische uitdagingen. Dat is waar we iedere dag mee bezig zijn.’’

Michel van Son

Oprichter en Directeur

Onze specialisten staan klaar

om met jouw uitdaging aan de slag te gaan.