Hé ondernemer!

Zorgen dat jouw organisatie geen omkijken heeft naar IT. Zodat jij maximaal kunt focussen op de dingen die écht belangrijk zijn voor je organisatie. Dat is wat SolvedIT doet, op een eigenzinnige manier.

Neem contact op

Ontlasten

Kies je voor Solved IT, dan is jouw ICT goed georganiseerd. Een keuze voor SolvedIT dan ook een keuze voor duidelijkheid, zorgeloosheid en nuchterheid. Daarmee ben jij als ondernemer volledig ontlast van ICT vraagstukken.

Met de oplossingen van Solved IT heb jij geen interne IT specialist nodig. Je houdt als ondernemer zelf de controle en op de achtergrond krijg je het briljante IT specialisme van Solved IT erbij. Dat is maximale zorgeloosheid!

Voordelen

Bij Solved IT zorgen we ervoor dat jouw ICT goed is georganiseerd. Helemaal op maat, passend bij de situatie van jouw organisatie. Nu en richting de toekomst. En dat biedt behoorlijk wat voordelen.

  • Door de basis goed in te richten heb je nooit zorgen over de staat van je hardware, backups, toegangsrechten, licenties en permissies.
  • Door maatwerk te leveren afgestemd op jouw specifieke situatie zorgen voor maximale flexibiliteit. Nu en richting de toekomst.
  • Door slimme keuzes te maken houd je behoorlijk wat geld in je portemonnee, zonder compromissen te sluiten of functionaliteit te verliezen.

Wat de uitdaging ook is, wij pakken hem graag aan. Wij denken met je mee om tot een oplossing te komen die naadloos aansluit bij jouw wensen en jouw bedrijf.

Even voorstellen: Michel

Wat er ook gebeurt: Michel is jouw vaste contactpersoon. Niet alleen is het echt heel leuk om met hem koffie te drinken, ideeën uit te wisselen of te brainstormen over de toekomst van jouw bedrijf; ook heeft hij verstand van zaken en kan hij ter plekke een passende oplossing voor jouw situatie. Strategisch en tactisch handig. Dat is pas flexibiliteit!

Klant worden bij Solved IT?

Dat is de beste beslissing die je vandaag kunt nemen. Meer dan 100 bedrijven gingen je sinds 2014 voor en kozen SolvedIT. Zij hebben hun ICT goed georganiseerd, kunnen dagelijks opzeggen, besparen op jaarbasis veel geld over én mogen maandelijks contact hebben met Michel!

Onze specialisten staan klaar

om met jouw uitdaging aan de slag te gaan.